1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Kalender
  4. Locatie in een afspraak

Locatie in een afspraak

Wanneer je een afspraak maakt dan kan je in deze afspraak de locatie vermelden. De locatie kan op verschillende manieren in de afspraak worden toegevoegd.

Afspraak buiten het dossier

Wanneer je een afspraak aanmaakt buiten een dossier vul je bij ‘Locatie’ de postcode en het huisnummer van het desbetreffende adres in en klik je vervolgens op ‘adres ophalen’. In het veld ‘Locatie’ staat nu het adres achter elkaar. Daarnaast is het ook mogelijk het veld locatie te vullen zonder adres, bijvoorbeeld een interne afspraak met als locatie de spreekkamer:

Afspraak vanuit een dossier

Wanneer je vanuit het dossier een afspraak aanmaakt, heb je de mogelijkheid om een van de locaties te selecteren welke in het dossier bekend zijn. Zo is het ook mogelijk om het adres van de notaris te selecteren (de notaris moet dan wel onder het tabblad ‘partijen en objecten’ ingevuld zijn). Indien je voor ‘Anders’ kiest, kunnen de velden vrij ingevuld worden.

Laatste update: 26 april 2023