1. Kennisbank
  2. Verzekeringen
  3. Producten
  4. Nieuwe maatschappijen en producten toevoegen met de update knop
  1. Kennisbank
  2. Hypotheken
  3. Producten
  4. Nieuwe maatschappijen en producten toevoegen met de update knop

Nieuwe maatschappijen en producten toevoegen met de update knop

Met een aantal drukken op de knop nieuwe maatschappijen en producten toevoegen? Houd hiervoor de updateknop in de gaten!
Indien er een update beschikbaar is, ziet je dit op jouw dashboard. Er verschijnt dan een oranje blok ‘update beschikbaar’.

1. Klik hierop om te kijken welke updates er beschikbaar zijn.
  2. Kies vervolgens wat je wel/niet wilt installeren. Verwerk hierbij alles van boven naar beneden.
  3. Installeer de maatschappij(en). Indien de maatschappij al bestaat, doordat je deze zelf hebt aangemaakt, kies je hier voor ‘afwijzen’.
  4. Koppel de artikelgroep aan de maatschappij en klik op ‘installeren’.
  5. Vink de producten aan die je wilt installeren en vul hierbij de velden maatschappij, artikelgroep en categorie aan achter de producten. Klik op ‘installeren’.
  6. Alle aangevinkte producten worden nu geïnstalleerd. Indien een product niet aangevinkt is, kan je deze laten staan om later te installeren of af te wijzen.

Let op! Indien je iets afwijst, kan je dit niet terugdraaien. Daarnaast zijn de updates beperkt geldig dus installeer deze op tijd.

Heb je géén oranje knop ‘update beschikbaar’, stuur dan een mail naar support@fasterforward.nl met het verzoek dit recht voor je aan te zetten.

Staat de maatschappij of het product niet tussen de mogelijkheden? Dan is het altijd mogelijk om deze zelf toe te voegen. Hoe je dit doet, lees je hier.

Laatste update: 29 juni 2020