1. Kennisbank
  2. Hypotheken
  3. Producten hypotheken
  4. Nieuwe maatschappijen en producten toevoegen met de update knop
  1. Kennisbank
  2. Verzekeringen
  3. Producten verzekeringen
  4. Nieuwe maatschappijen en producten toevoegen met de update knop

Nieuwe maatschappijen en producten toevoegen met de update knop

Er verschijnen nieuwe maatschappijen of producten op de hypotheken- en verzekeringsmarkt. Je wilt graag de maatschappijen en producten in jouw Elementsomgeving up to date houden. Hiervoor kan je gebruik maken van de updateknop.

Updates verwerken

Indien er een update beschikbaar is, zie je dit op jouw dashboard. Er verschijnt dan vanzelf een paarse knop ‘Update beschikbaar’. De knop verdwijnt weer als alle updates verwerkt of afgewezen zijn en er geen nieuwe updates beschikbaar zijn.

Hieronder vind je de stappen hoe je beschikbare updates kunt verwerken.

1. Klik op de paarse knop om te kijken welke updates er beschikbaar zijn.
  2. Kies vervolgens wat je wel/niet wilt installeren. Verwerk hierbij alles van boven naar beneden.
  3. Installeer de maatschappij(en). Indien de maatschappij al bestaat, doordat je deze zelf hebt aangemaakt, kies je hier voor ‘afwijzen’.
  4. Koppel de artikelgroep aan de maatschappij en klik op ‘installeren’.
  5. Vink de producten aan die je wilt installeren en vul hierbij de velden maatschappij, artikelgroep en categorie aan achter de producten. Klik op ‘installeren’.
  6. Alle aangevinkte producten worden nu geïnstalleerd. Indien een product niet aangevinkt is, kan je deze laten staan om later te installeren of af te wijzen.

Let op! Indien je iets afwijst, kan je dit niet terugdraaien. Daarnaast zijn de updates beperkt geldig dus installeer deze op tijd.

Recht om te installeren

Heb je géén paarse knop ‘Update beschikbaar’, stuur dan een mail naar support@fasterforward.nl met het verzoek dit recht voor je aan te zetten. Alleen mutatiebevoegden mogen een verzoek tot aanpassing rechten indienen.

Maatschappij of product staat er niet tussen

Staat de maatschappij of het product niet tussen de mogelijkheden? Dan is het altijd mogelijk om deze zelf toe te voegen. Hoe je dit doet, lees je hier.

Laatste update: 30 november 2022