1. Kennisbank
  2. Verzekeringen
  3. Producten
  4. Nieuwe maatschappijen en producten toevoegen
  1. Kennisbank
  2. Hypotheken
  3. Producten
  4. Nieuwe maatschappijen en producten toevoegen

Nieuwe maatschappijen en producten toevoegen

Met een aantal drukken op de knop nieuwe maatschappijen en producten toevoegen? Houd hiervoor de updateknop in de gaten!
Indien er een update beschikbaar is, ziet u dit op uw dashboard. Er verschijnt dan een oranje blok ‘update beschikbaar’.

1. Klik hierop om te kijken welke updates er beschikbaar zijn.
  2. Kies vervolgens wat u wel/niet wilt installeren. Verwerk hierbij alles van boven naar beneden.
  3. Installeer de maatschappij(en), indien de maatschappij al bestaat doordat u deze zelf aangemaakt kiest u hier voor ‘afwijzen’.
  4. Koppel de artikelgroep aan de maatschappij en klik op ‘installeren’.
  5. Vink de producten aan die u wilt installeren en vul hierbij de velden maatschappij, artikelgroep en categorie aan achter de producten. Klik op ‘installeren’.
  6. Alle aangevinkte producten worden nu geïnstalleerd, indien een product niet aangevinkt is kunt u deze laten staan om later te installeren of af te wijzen.

Let op! Indien u iets afwijst kunt u dit niet terugdraaien. Daarnaast zijn de updates beperkt geldig dus installeer deze op tijd.

Heeft u géén oranje knop ‘update beschikbaar’ heeft stuur dan een mail naar support@fasterforward.nl met het verzoek dit recht voor u aan te zetten.

Laatste update: 9 mei 2019