1. Kennisbank
  2. Hypotheken
  3. Hypotheken algemeen
  4. Maatschappijbestanden inlezen in Elements

Maatschappijbestanden inlezen in Elements

Voor beheerders is het mogelijk om maatschappijbestanden in te lezen. Hiermee kan je jouw hypotheekproducten up-to-date houden.

• je vraagt de CSV-bestanden op bij de maatschappij
  • de bestanden zijn in Elements in te lezen bij: Beheer -> Koppelingen -> Maatschappijbestanden -> Import
  • de template hiervoor maakt u bij het tabblad ‘Templatebeheer’. Onderstaande velden zijn beschikbaar.
  • na het inlezen wordt jouw hypotheekkaart, indien er een match is, automatisch geüpdatet. Wijzigingen in het hypotheekproduct zijn uiteraard terug te vinden op het tabblad “mutaties” in de hypotheekkaart.

Let op! Hiervoor dient een recht aangezet te worden door onze supportafdeling. Wilt je maatschappijbestanden inlezen, mail dan naar support@fasterforward.nl met het verzoek om het recht voor jou aan te zetten.

Laatste update: 28 september 2022