1. Kennisbank
  2. E-mail
  3. Mogelijkheden e-mail
  4. Mappen beheren in de e-mailmodule

Mappen beheren in de e-mailmodule

Alle e-mailboxen waar je toegang tot hebt, kan je zelf beheren. Dit betekent dat je ook mappen in de e-mailbox aan kunt maken en verwijderen. Vervolgens kan je handmatig of automatisch e-mails in een map plaatsen.

Map toevoegen

Selecteer de postvak-in van de mailbox waarvoor je een nieuwe map wilt aanmaken. Klik vervolgens op het hamburgmenu rechts naast het woord ‘E-mailboxen’. Klik op map toevoegen.

Map verwijderen

Indien je een map weer wilt verwijderen dient deze map eerst geheel leeg te zijn. Vervolgens neem je dezelfde stappen als hierboven aangegeven. Indien de map leeg is dan komt er een knop ‘Map verwijderen’ bij.

E-mails handmatig (ver)plaatsen

In map

Als je één of meerdere e-mails wilt verplaatsen naar een map, doe je dit door de e-mail(s) te slepen. Selecteer eerst de e-mails die je wilt verplaatsen. Vervolgens sleep je de e-mails met je muis. Aan de blauwe aanduiding zie je duidelijk naar welke map je de e-mails verplaatst.

In andere e-mailbox plaatsen

In Elements is het mogelijk om een e-mail van de ene mailbox naar een andere mailbox waar je toegang tot hebt te verplaatsen. Let op: het verplaatsen naar een andere mailbox kan ervoor zorgen dat de e-mail opnieuw wordt opgehaald in de e-mailbox waar deze in eerste instantie is binnengekomen. Je wordt hierop gewezen door onderstaande melding.

E-mails automatisch in een map plaatsen

Gebruik mailingregels om binnenkomende e-mails automatisch in een gewenste map te plaatsen. In dit artikel lees je hoe je dat doet.

Laatste update: 8 maart 2024