1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Communicatie
  4. Mappen beheren in de e-mailmodule

Mappen beheren in de e-mailmodule

Alle e-mailboxen waar je toegang tot hebt, kan je zelf beheren. Dit betekent dat je ook mappen in de e-mailbox aan kunt maken en verwijderen.

Map aanmaken:

Selecteer de postvak-in van de mailbox waarvoor je een nieuwe map wilt aanmaken. Klik vervolgens op het hamburgmenu rechts naast het woord ‘E-mailboxen’. Klik op map toevoegen.

Map verwijderen:

Indien je een map weer wilt verwijderen dient deze map eerst geheel leeg te zijn. Vervolgens neem je dezelfde stappen als hierboven aangegeven. Indien de map leeg is dan komt er een knop ‘Map verwijderen’ bij.

Laatste update: 3 mei 2021