1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Communicatie
  4. Mappen beheren in de e-mailmodule

Mappen beheren in de e-mailmodule

Alle e-mailboxen waar u toegang tot heeft kunt u zelf beheren. Dit betekent dat u ook mappen in de e-mailbox aan kunt maken en verwijderen.

Map aanmaken:

Selecteer de postvak-in van de mailbox waarvoor je een nieuwe map wilt aanmaken  –> klik vervolgens op het tandwiel rechts naast het woord ‘E-mailboxen’ –> klik op map toevoegen.

mappen

Map verwijderen:

Indien u een map weer wilt verwijderen dient deze map eerst geheel leeg te zijn. Vervolgens neemt u dezelfde stappen als hierboven aangegeven en komt er een knop ‘Map verwijderen’ bij.

Laatste update: 24 augustus 2017