1. Kennisbank
  2. E-mail
  3. E-mail koppelen
  4. E-mail koppelen aan een schademelding
  1. Kennisbank
  2. Verzekeringen
  3. Schademelding
  4. E-mail koppelen aan een schademelding

E-mail koppelen aan een schademelding

Wanneer je een e-mail ontvangt die betrekking heeft op een schademelding, is het verstandig om deze gelijk aan de schademelding te koppelen. Zo behoud je het overzicht van alle communicatie omtrent een schademelding.

? Tip: het is ook mogelijk om een e-mail gelijk te koppelen aan een specifieke polis.

E-mail koppelen aan dossier

Indien het e-mailbericht niet automatisch gekoppeld is aan het dossier, dan klik je vanuit de e-mail op het koppelicoon en zoek het desbetreffende dossier. Klik vervolgens op de naam van het dossier. De producten onder dit dossier worden opgehaald. Ook staat er een oranje knop: ‘Aan schademelding koppelen’. Klik hierop en selecteer de desbetreffende schademelding waar de e-mail aan gekoppeld moet worden.

Het is niet mogelijk om één e-mail aan meerdere dossiers te koppelen.

E-mail koppelen aan schademelding

Indien de e-mail gekoppeld is aan een dossier, klik dan op het ‘vlammetje’ om de e-mail aan de schademelding te koppelen.

schademelding

Je krijgt dan gelijk in de pop-up een overzicht van de schademeldingen in dat dossier te zien. Met het koppelicoon achter de desbetreffende schademelding kan de e-mail gekoppeld worden.

Meerdere e-mails koppelen aan een schademelding

Het is ook mogelijk om meerdere e-mails tegelijk te koppelen aan een schademelding.

Ga hiervoor naar jouw e-mailbox en vink alle gewenste e-mails aan. Onderaan het scherm verschijnen een aantal knoppen met diverse acties die je voor alle geselecteerde e-mails kunt uitvoeren:

Hier kan je ervoor kiezen om alle geselecteerde e-mails te koppelen aan een schademelding door op het oranje vlammetje te klikken.

Laatste update: 2 november 2022