1. Kennisbank
  2. Hypotheken
  3. Koppelingen
  4. Nationale Hypotheekbond (NHB)

Nationale Hypotheekbond (NHB)

Automatisch synchroniseren

De hypotheek bond kan u helpen bij het signaleren van kansen in uw portefeuille. Deze signalen¬†ontvangt u in Elements wanneer u een koppeling aangaat. Elements synchroniseert met deze koppeling automatisch iedere nacht de dossiers naar NHB en haalt de signalen binnen die NHB afgeeft. Een overzicht van deze signalen vindt u onder ‘Producten’ > Hypotheekbond:

hypotheekbond

Het is mogelijk om dossiers met een bepaalde status uit te sluiten, dit kunt u zelf instellen door recht op de 3 streepjes te klikken. Hier heeft u de mogelijkheid de synchronisatie voor bepaalde kantoren uit te sluiten en/of om specifieke dossier statussen uit te sluiten.

nhb

Handmatig synchroniseren

Deze functionaliteit is in het dossier aanwezig onder de tab Export->Hypotheekbond.

Wanneer er op de tab geklikt wordt, gaat het systeem de gegevens direct (opnieuw) synchroniseren naar Hypotheekbond. In de Hypotheekbond applicatie kunnen dan eventuele vergelijkingen of berekeningen uitgevoerd worden. Deze staan los van Elements en worden niet terug gesynchroniseerd.

Wilt u gebruik maken van deze koppeling stuur dan een e-mail naar support@fasterforward.nl

Wat wordt er gesynchroniseerd?

Klik hier voor een overzicht van de velden die gesynchroniseerd worden vanuit Elements naar de Hypotheekbond.

Laatste update: 3 juni 2019