Nextens koppeling

Beschikbaar in: eBlinqx Compleet, Verzekering Provinciaal, Hypotheek Totaal

Indien je naast eBlinqx gebruik maakt van het pakket Nextens om jouw belastingaangifte te verwerken, is het mogelijk deze aan jouw eBlinqxomgeving te koppelen.

Inrichting

Voor de inrichting hebben we de refresh token nodig. Deze kan je uit jouw Nextens applicatie halen. In het portaal van Nextens kan je handleidingen vinden hoe je dit kunt doen. Stuur een e-mail naar support@fasterforward.nl als je gebruik wilt maken van de koppeling. Je kunt dan de refresh token direct in de e-mail meesturen.

Gegevens exporteren

Met deze koppeling kan je NAWTE gegevens vanuit het tabblad ‘Export’ in eBlinqx naar het Nextens portaal sturen. Ga hiervoor naar het tabblad Export – Nextens.

Let op! Voor Nextens is het verplicht het BSN mee te sturen. In eBlinqx staat dat veld standaard uit. Is het BSN nummer niet ingevuld dan krijg je hiervan een melding. Stuur een e-mail naar support@fasterforward.nl om het veld aan te zetten.

Momenteel is het alleen mogelijk om NAWTE gegevens van personen en organisaties naar Nextens te sturen.

Laatste update: 24 juni 2024