Notificatie voor afspraak

Indien je een notificatie wenst vóór een afspraak is het mogelijk om dit in Elements in te stellen. Volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Ga naar jouw kalender in Elements en ga naar de kalenderinstellingen.
    agenda_instellingen
  2. In de kalenderinstellingen stel je in hoeveel tijd vóór een afspraak je een melding wilt krijgen:
    – Geen notificatie
    – 15 min voor afspraak
    – 30 min voor afspraak
    – 1 uur voor afspraak
notificatie

Deze instelling geldt voor alle afspraken. Standaard staat deze instelling op ‘geen notificatie’.

Laatste update: 17 maart 2023