Pagina’s en knoppen

Faster Forward Elements is niets anders dan een website. Daarom wordt bij iedere knop waarop je klikt een nieuwe pagina geladen, net zoals bijvoorbeeld in Facebook of Google.

Sessie

Wanneer je inlogt in Elements wordt er een zogenaamde cookie opgeslagen op jouw computer en op basis van die cookie een zogenaamde sessie gestart. In de cookie staat aangegeven wanneer je voor het laatst actief bent geweest in Elements. Wanneer de laatste activiteit meer dan een uur geleden is, zal de sessie automatisch worden verbroken door jouw browser. Dit is gedaan om de veiligheid van jouw Elements te waarborgen. Het aanmaken van een brief of een e-mail wordt niet meegerekend als activiteit, de pagina vernieuwt namelijk niet. Je kunt ook een autosave voor jouw e-mail instellen, zodat jouw e-mails tussentijds worden opgeslagen. Dit stel je in via ‘mijn instellingen’. Meer informatie hierover vind je hier.

Dashboard

Op het dashboard zijn diverse tegels en snelkoppelingen te vinden. Ook heb je bovenin diverse icoontjes vanuit waar je direct naar een module kunt toegaan. Hier lees je er meer over.

Tabbladen

Vrijwel iedere pagina in Elements is opgebouwd uit tabbladen, met name de dossierpagina’s. Aan de groene blokken is te zien op welk tabblad je zich op dat moment bevindt.

tabbladen

Knoppen

Vrijwel iedere pagina in Elements is voorzien van dezelfde 4 knoppen. Deze knoppen zijn groen wanneer ze gebruikt kunnen worden en grijs wanneer ze niet gebruikt kunnen worden op de betreffende pagina. Dit laatste kan te maken hebben met gebruikersrechten. Indien een gebruiker geen recht heeft om een bepaalde handeling uit te voeren zal de knop grijs zijn, terwijl deze bij iemand anders die wel de rechten er toe heeft, groen kan zijn.

Klik hier voor meer tips & trucs in Elements.

Laatste update: 21 november 2023