1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Tips en tricks
  4. PDF bestanden automatisch openen

PDF bestanden automatisch openen

In het tabblad ‘documenten’ van een dossier is het mogelijk documenten in te zien. Door op het wijzigen icoon te klikken hoef je het bestand niet te downloaden en krijg je vervolgens een voorbeeld van het document te zien.

Indien je geen voorbeeld te zien krijgt, is het mogelijk dat jouw browserinstellingen dit niet toe laten.

• Klik hier om bovenstaande op te lossen in Chrome
  • Klik hier om bovenstaande  op te lossen Safari, Internet Explorer of Firefox.

Laatste update: 8 juni 2020