1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Tips en tricks
  4. Voorbeeld PDF bestand bekijken

Voorbeeld PDF bestand bekijken

In het tabblad ‘documenten’ van een dossier is het mogelijk documenten in te zien. Door op het wijzigingsicoon te klikken hoef je het bestand niet te downloaden en krijg je vervolgens een voorbeeld van het document te zien.

Indien je geen voorbeeld te zien krijgt, is het mogelijk dat jouw browserinstellingen dit niet toe laten.

• Klik hier om bovenstaande op te lossen in Chrome
  • Klik hier om bovenstaande  op te lossen Safari, Internet Explorer of Firefox.
Laatste update: 22 december 2022