1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Beginnen met Elements
  4. Pop-up notificaties in of uitschakelen

Pop-up notificaties in of uitschakelen

Bij een binnenkomende e-mail in Elements kunt u een notificatie ontvangen op uw beeldscherm. Dit kunt u aangeven in mijn instellingen.

Hiervoor dient u eenmalig toestemming te verlenen. Er verschijnt een melding vanuit uw browser waarop u akkoord moet gegeven (indien niet gewenst is het uiteraard mogelijk deze op blokkeren te zetten).

Wilt u uw instelling later wijzigen is dat ook mogelijk, dit is per browser net iets anders. Onderstaand vindt u per browser een website die u hierbij kan helpen.

Chrome

Safari

Edge (Windows10)

Firefox

Laatste update: 8 februari 2018