1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Beginnen met Elements
  4. Pop-up notificaties in of uitschakelen

Pop-up notificaties in of uitschakelen

Bij een binnenkomende e-mail in Elements kan je een notificatie ontvangen op jouw beeldscherm. Dit kan je aangeven in mijn instellingen.

Hiervoor dien je eenmalig toestemming te verlenen. Er verschijnt een melding vanuit jouw browser waarop je akkoord moet gegeven (indien niet gewenst is het uiteraard mogelijk deze op blokkeren te zetten).

Wil je jouw instelling later wijzigen is dat ook mogelijk. Dit is per browser net iets anders. Onderstaand vind je per browser een website die je hierbij kan helpen.

Chrome

Safari

Edge (Windows10)

Firefox

Laatste update: 19 oktober 2022