Portefeuillewaarde overzicht

Het portefeuillewaarde overzicht is te vinden onder ‘Financieel – portefeuillewaarde overzicht’. Het overzicht laat zien wat de waarde van jouw portefeuille is over een jaar gemeten. Dit is de jaaromzet van al jouw polissen, zowel provisieomzet als premievolume.

Informatieknop

In het overzicht staat een blauwe ‘I’. Onder deze informatieknop is de uitleg te vinden welke polissen zijn opgenomen in het overzicht.

Assurantiebelasting

Alle bedragen in dit overzicht worden exclusief assurantiebelasting getoond. Ook de premies van schadeverzekeringen worden getoond exclusief assurantiebelasting.

Exporteren naar Excel

Het overzicht kan naar Excel geëxporteerd worden door op het Excelicoon te klikken links bovenin het scherm.

Laatste update: 7 december 2022