1. Kennisbank
  2. Verzekeringen
  3. Prolongeren
  4. Prolongatie instellen – Dagboeken

Prolongatie instellen – Dagboeken

Voor de prolongatie dient er per organisatie een RC dagboek aangemaakt dan wel gekoppeld te worden.

Om de organisatie aan een dagboek te koppelen ga je naar Financieel – Stamgegevens – Onderhoud dagboeken.

Ga naar het dagboek wat correspondeert met de organisatie waarvoor je de POR code hebt ingeregeld. Mocht het dagboek nog niet bestaan dan kan je deze aanmaken door op het toevoegicoon te klikken. Heb je het dagboek gevonden of aangemaakt dan kom je in het volgende scherm terecht bij het wijzigen daarvan.

Prolongatie_dagboek

Selecteer bij het veld Organisatie de organisatie waar de POR code aan gekoppeld zit en klik vervolgens op opslaan. De organisatie is nu gekoppeld aan het dagboek en kan ingezet worden voor de prolongatie module.

LET OP: Alleen de maatschappij met de hoofd POR code moet gekoppeld worden aan een dagboek, de maatschappijen met een sub POR code niet!

Indien je een nieuw dagboek hebt aangemaakt, omdat er een geel driehoek voor de prolongatiebatch staat, dan dien je op dit driehoekje te klikken nadat je de dagboek hebt aangemaakt.

Laatste update: 22 juni 2020