1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Communicatie
  4. De prullenbak in de e-mail

De prullenbak in de e-mail

E-mail kan verplaatst worden naar de prullenbak in de e-mailmodule. Hiervoor klikt u op de betreffende e-mail of selecteert meerdere e-mails en klikt dan op het prullenbak icoon.

prullenbak

In de prullenbak wordt de e-mail 30 dagen bewaard. Daarna is de e-mail definitief verwijderd.

Let op! De 30 dagen geldt vanaf verplaatsen naar de prullenbak.

Direct alle e-mail verwijderen is mogelijk in de prullenbak door op de knop ‘Verwijderen’ te klikken.

Laatste update: 13 juni 2019