1. Kennisbank
  2. E-mail
  3. Mogelijkheden e-mail
  4. E-mails in en uit de prullenbak plaatsen

E-mails in en uit de prullenbak plaatsen

De e-mailbox kan je opschonen door e-mails te verwijderen en deze te plaatsen in de prullenbak.

E-mail verplaatsen naar prullenbak

E-mail kan verplaatst worden naar de prullenbak in de e-mailmodule. Hiervoor klik je op de betreffende e-mail of selecteer je meerdere e-mails. Vervolgens klik je op het ‘Prullenbak-icoon’.

In de prullenbak wordt de e-mail 30 dagen bewaard. Daarna is de e-mail definitief verwijderd.

Let op! De 30 dagen geldt vanaf verplaatsen naar de prullenbak.

Direct alle e-mail verwijderen is mogelijk in de prullenbak door op de knop ‘Verwijder alles’ te klikken.

E-mails uit prullenbak halen

Klik op rode herstelicoon om berichten uit de prullenbak terug te plaatsen. Deze e-mails worden dan teruggeplaatst in de map van waaruit deze zijn verwijderd.

Koppeling met Outlook

Indien jouw server Office betreft dan heeft het verwijderen van de e-mail in Elements ook invloed op de e-mail in Office. Lees hier er meer over.

Laatste update: 19 oktober 2022