Scanner instellen

Elements beschikt over een scanmodule. Deze module maakt het mogelijk om met behulp van slechts enkele handelingen uw papieren documenten als PDF in Elements, in het juiste dossier, onder het juiste product op te slaan. Dit doet u met uw eigen Elements scanadres en barcode van het betreffende dossier (en eventueel product). Hier leest u hoe dat werkt.

Scanner instellen

Voor u gebruik gaat maken van de scanfunctionaliteit van Elements, dient u in ieder geval beschikking te hebben over een scanner met de volgende eisen:

• De scanner moet kunnen e-mailen
  • De scanner moet verbinding hebben met internet
  • De scan moet als Multiple TIFF, of M-TIFF, worden verzonden
  • De scan moet zwart/wit worden verzonden
  • U heeft een scan e-mailadres nodig (pop3)
  • U dient de juiste barcode(s) toe te voegen aan het te scannen document

Het bestandstype moet ingesteld staan als M- Tiff of Multiple Tiff. Dit is nodig voor het verwerken van de barcodes, het systeem scant deze barcodes en ziet daar aan waar de documenten in uw omgeving geplaatst moeten worden. Wanneer het bestandstype op uw scanner niet beschikbaar is, kunnen barcodes niet verwerkt worden.

Voor het koppelen van de documenten aan het juiste dossier of product door middel van barcodes kunt u hier verder lezen.

Laatste update: 14 januari 2019