1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Tips en tricks
  4. Screenshot maken en/of link meesturen

Screenshot maken en/of link meesturen

Het is mogelijk dat onze supportafdeling om een screenshot of link vraagt om je bij jouw vraag of probleem te helpen. Hieronder wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Screenshot/printscreen maken

Dit kan je vrij eenvoudig doen door tegelijkertijd op de knoppen CTRL – ALT – PrtScr op jouw toetsenbord te drukken en vervolgens het programma Paint of Word te openen op jouw computer. In Paint of Word druk je op CTRL + V om de gemaakte printscreen te plakken.

Een link kan je bovenaan jouw scherm vinden in de adresbalk van jouw browser.

De medewerker van Faster Forward heeft de volledige link nodig in de mail, zodat bij het aanklikken, direct het scherm zal openen waar je zat toen het probleem optrad.

Laatste update: 2 november 2022