1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Tips en tricks
  4. Screenshot maken en/of link meesturen

Screenshot maken en/of link meesturen

Het is mogelijk dat onze supportafdeling om een screenshot of link vraagt om u bij uw vraag of probleem te helpen. Hieronder wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen.

Screenshot/ printscreen maken

Dit kunt u vrij eenvoudig doen door op de knop ‘PrtScr’ op uw toetsenbord te drukken en vervolgens het programma ‘Paint’ of ‘Word’ te openen op uw computer.

Een link kunt u bovenaan uw scherm vinden in de adresbalk van uw browser.

De medewerker van Faster Forward heeft de volledige link nodig in de mail, zodat bij het aanklikken, direct het scherm zal openen waar u zat toen het probleem optrad.

Laatste update: 29 januari 2018