Skydoo

Skydoo is een digitaal platform dat zich richt op het faciliteren van het acceptatieproces tussen intermediairs en geldverstrekkers. Dit zijn voornamelijk hypotheekaanvragen.

Voor Elements geldt dat Skydoo als ‘inkoop via‘ wordt aangemaakt en het HDN certificaatnummer (314957) van Skydoo daarin gezet wordt. Hiervoor gaat u naar beheer -> organisatie&personen -> zoeken op Skydoo -> bij tabblad inventarisatie kan het certificaatnummer onder ‘codes’ worden toegevoegd.

Wanneer uw HDN certificaat opgeleverd/ verlengd wordt via Fasterforward ontvangt u van ons een P12 certificaat inclusief wachtwoord via de mail. Dit certificaat moet in de browser van elke gebruiker geüpload worden zodat de gebruiker direct wordt ingelogd zodra ze naar Skydoo.nl gaan.

Na verlenging van het certificaat dient deze opnieuw geüpload te worden. Lees hier hoe u dat kunt doen.

Let op! Wanneer je de aanvraag verstuurt naar Skydoo en niet rechtstreeks naar de maatschappij, dient Skydoo als inkoop via, in de hypotheek opgevoerd te worden.

Laatste update: 25 april 2018