SMS versturen

Het is mogelijk om rechtstreeks vanuit een klantdossier in jouw Elements omgeving een SMS naar jouw klant te versturen.

SMS opstellen en versturen

Het aanmaken van een sms lijkt erg op het aanmaken van een registratie. Klik in een dossier op de snelkoppeling “Sms aanmaken”.

Selecteer één van de 06-nummers die in het dossier zijn opgenomen, of geef een ander nummer in. Typ vervolgens jouw bericht in het tekstveld in. Hierbij is het mogelijk om gebruik te maken van vooraf ingestelde standaardteksten en/of handtekening.
Wanneer jouw bericht klaar is voor verzending klik je op “Verzenden”.
Verzonden smsberichten vind je terug in het tabblad “Registraties” en “Sms” onder “Communicatie”.

Credits

Je hoeft zelf in principe niets in te stellen voor deze functionaliteit. Wel dien je voor het versturen van smsberichten credits af te nemen. Dit moet ingesteld worden in jouw omgeving.

Workflow

Naast het handmatig versturen van een sms, kan dit ook in de workflow ingericht worden. Hiervoor is een wijziging in de workflow nodig.

Indien je graag gebruik wilt maken van deze functionaliteit dan kan je hiervoor een verzoek indienen bij support@fasterforward.nl

Laatste update: 12 oktober 2022