SMS versturen

Het is mogelijk om rechtstreeks vanuit een klantdossier in uw Elements omgeving een SMS naar uw klant te versturen.

Het aanmaken van een sms lijkt erg op het aanmaken van een registratie. Klik in een dossier op de snelkoppeling “Sms aanmaken”.

Selecteer één van de 06-nummers die in het dossier zijn opgenomen, of geef een ander nummer in. Typ vervolgens uw bericht in het tekstveld in, hierbij is het mogelijk om gebruik te maken van vooraf ingestelde standaardteksten en/of handtekening.
Wanneer uw bericht klaar is voor verzending klikt u op “Verzenden”.
Verzonden sms berichten vindt u terug in het tabblad “Registraties” en “Sms” onder “Communicatie”.

U hoeft zelf in principe niets in te stellen voor deze functionaliteit. Wel dient u voor het versturen van sms berichten credits af te nemen. Dit moet ingesteld worden in uw omgeving.

Naast het handmatig versturen van een sms, kan dit ook in de workflow ingericht worden. Hiervoor is een wijziging in de workflow nodig.

Indien u graag gebruik wilt maken van deze functionaliteit kunt u hiervoor een verzoek indienen bij support@fasterforward.nl

Laatste update: 10 maart 2020