1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Dossier
  4. Takenfilter bewaren na uitloggen

Takenfilter bewaren na uitloggen

Optie om het takenfilter te bewaren na uitloggen

In het takenscherm is een zoekfilter in te stellen. U heeft de mogelijkheid om deze instelling op te slaan, zodat deze als de gebruiker weer inlogt hetzelfde zijn als toen deze uitlogde.
De velden Startdatum, Einddatum, Nummer en Naam zijn hier een uitzondering op.

De volgende afbeelding laat bij workflowgroep de selectie ‘support’ zien. Daarna klikt u op zoeken –> het vergrootglas icoon. Wilt u de zoek opdracht wijzigen of verwijderen, klikt u op het rode kruis.

taak3

Rechtsboven in uw scherm verschijnt nu een tandwiel icoon:

taak4

Door met de muis over het tandwiel te gaan krijgt u nu de mogelijkheid om de filters op te slaan. (Standaard filters overschrijven).
Nu worden de ingestelde filters als standaard bewaard.

taak5

Wilt u de filters wijzigen, gaat u met de muis naar het tandwiel en selecteert u ‘Persoonlijke filters overschrijven’ of ‘Standaard filters herstellen’.

Laatste update: 5 december 2017

Was deze informatie nuttig?