Taxateurs Unie koppeling

Een taxatie aanvragen kan eenvoudig vanuit het klantdossier in Elements met de koppeling met Taxateurs Unie.

Hiervoor gaat u in het klantdossier naar het tabblad ‘Taxateurs Unie’.

taxateurs unie

Klik op ‘Taxatie aanvragen’ voor een nieuwe aanvraag. Onderstaand scherm verschijnt.

taxateursunie

Vanuit de hypotheek kan het bestaande object geselecteerd worden. De adres gegevens, geldverstrekker en onderstaande gegevens worden nu automatisch gevuld vanuit de hypotheek (voor zover bekend).

taxtateursunie2

Als u gebruik wilt maken van deze koppeling, stuur dan een e-mail naar support@fasterforward.nl

Laatste update: 25 april 2018