1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Tips en tricks
  4. 9 slimme handigheden voor optimaal Elements gebruik

9 slimme handigheden voor optimaal Elements gebruik

• Gebruik de Ctrl toets met de linker muisknop om Elements op meerdere tabbladen te openen (zo kun je bijvoorbeeld én een dossier én jouw email naast elkaar openen)
  • De uitlogtijd van Elements is ongeveer 1 uur (na geen activiteit). Let op: Het typen van een e-mail is geen activiteit!
  • Gebruik de spellingscontrole van je browser om je eigen spelling van bijv. e-mails in Elements te controleren. Lees hier meer informatie over het instellen hiervan.
  • Elements heeft een standaard regelafstand, deze kan niet aangepast worden. Indien je een regel direct onder de voorgaande regel wilt plaatsen hou dan Shift in terwijl je op Enter drukt voor de volgende regel.
  • Via ‘mijn instellingen‘ kan je o.a. je kalender, API koppelingen en e-mailnotificaties aanpassen.
  • Via het poppetje rechtsboven vind je de snelste route naar onze supportwebsite.
  • Je kunt via ‘mijn instellingen‘ jouw eigen startpagina wijzigen.
  • Indien er een storing actief is, kan je op status.fasterforward.nl informatie hierover terugvinden.
  • Klik hier voor informatie over onze supportafdeling.
Laatste update: 8 november 2021