Goed om te weten

• Gebruik de Ctrl toets met de linker muisknop om Elements op meerdere tabbladen te openen (zo kunt u én een dossier én uw email naast elkaar openen)
  • De uitlogtijd van Elements is ongeveer 1 uur (na geen activiteit). Let op: Het typen van een e-mail is geen activiteit!
  • Via ‘mijn instellingen‘ kunt u de desktops verbergen.
  • Op de desktop klantenservice vindt u de beste route naar Support.
  • U kunt via ‘mijn instellingen‘ uw eigen startpagina wijzigen.
  • Indien er een storing actief is kunt u op storing.fasterforward.nl informatie hierover terugvinden.
  • Klik hier voor informatie over onze support afdeling.

Laatste update: 15 augustus 2018