1. Kennisbank
  2. Dossier
  3. Registraties
  4. Urenregistratie in het personeelsdossier

Urenregistratie in het personeelsdossier

Voor het verwerken van de urenregistratie is een personeelsdossier nodig met ten minste één lopende arbeidsovereenkomst. Daarnaast moet aan die arbeidsovereenkomst het genereren van de urensheets worden gekoppeld. Wanneer u hiermee gaat starten, stuur je een aanvraag naar support@fasterforward.nl voor het aanzetten van rechten. Vermeld hierbij dat je de personeelsdossiers wilt inrichten voor de urenregistratie.

Daarna kan je de personeelsdossiers inrichten volgens de hier te downloaden handleiding.

Laatste update: 12 juli 2023