Urgente registratie

Urgente registratie aanmaken

Indien u een registratie in het dossier wilt maken welke duidelijk voor iedereen te zien is kunt u een urgente registratie aanmaken.
Hiervoor klikt u op ‘urgente registratie aanmaken’ deze vindt u terug bij de snelkoppelingen in het dossier:

urgente registratie

Nadat u deze aangemaakt heeft ziet u een uitroepteken in de dossierheader verschijnen, door hierop te klikken kunt u de registratie zien.

urgente registratie1

Urgente registratie wijzigen/ verwijderen

Wilt u de aangemaakte urgente registratie wijzigen of verwijderen? Klik dan nogmaals op ‘Urgente registratie aanmaken’, u krijgt dan uw urgente registratie te zien en kunt deze hier wijzigen. Door de urgente registratie geheel leeg te maken en vervolgens op te slaan wordt deze verwijderd.

Laatste update: 7 maart 2018