Verhuizing aanmaken in dossier

Indien een klant verhuisd dan wil je dat binnen Elements het adres wordt aangepast. Hiervoor kan je een verhuizing aanmaken in het dossier. Op deze manier voeg je een adreswijziging door binnen Elements.

Verhuizing aanmaken

Voor het aanmaken van de verhuizing ga je naar het dossier en klik in het witte vlak naast de header op ‘verhuizing aanmaken’.

verhuizing

Vul vervolgens alle velden in die van toepassing zijn.
Let op: de groene velden zijn verplicht en de verhuisdatum moet in de toekomst liggen.

Wanneer je kiest voor ‘Standaard dossier correspondentieadres aanpassen’ dan wordt het standaard correspondentie dossieradres aangepast. Dit standaard adres is te vinden op de startpagina onder dossiersamenvatting.

Nachtelijk proces

Het doorvoeren van een verhuizing is een nachtelijk proces. Indien je de verhuizing per vandaag instelt, zal de verhuizing dus niet direct na aanmaken doorgevoerd worden. Ligt de datum in de toekomst dan zal op de datum van de verhuizing automatisch het nieuwe adres in het dossier worden gewijzigd.

Einddatum handmatig aanpassen

Het is ook mogelijk om de einddatum handmatig aan te passen. Indien een adres een einddatum in het verleden heeft, is deze niet meer te selecteren in:

  • Afspraak
  • Productkaart (correspondentieadres en risicoadres)

Als een adres reeds is geselecteerd in een product of een afspraak dan blijft deze staan.

Ingeplande en afgehandelde verhuizing

Alle ingeplande en afgehandelde verhuizingen vind je terug op de startpagina van het dossier in de dossier samenvatting.

Wanneer je klikt op ‘1 gepland’ dan krijg je de geplande verhuizing te zien. Door middel van het rode kruisje kan je de geplande verhuizing verwijderen.

Maatschappijen informeren

Indien gewenst moet je zelf de betrokken maatschappijen informeren.

Laatste update: 15 maart 2023

Was deze informatie nuttig?

top