Volmacht serviceproviders

Een hypotheekaanvraag kan een volmachtaanvraag zijn. In Elements wil je zichtbaar hebben welke aanvragen volmachtaanvragen zijn. Ook wil je de stukken als volmacht beoordelen. Heb je deze opties niet, neem dan contact op met support.

Volmacht zichtbaar in productkaart

Op de startpagina van de hypotheek kan je zien of de aanvraag een volmacht betreft.

Bij het wijzigen van de productkaart staat nogmaals aangegeven of het volmacht betreft. Deze status kan je handmatig aanpassen of door middel van de workflow.

Stukken beoordelen als volmacht

Als volmacht wil je de toegezonden stukken beoordelen. In de stukkenlijst kan je zien welke stukken tot een volmachtaanvraag horen door middel van het bankicoon. In de stukkenlijst kan je de stukken beoordelen door te klikken op de status in de kolom ‘Beoordeling MIJ’. Je komt in het scherm ‘Stuk beoordelen als volmacht’.

Hier lees je meer over het beoordelen van de stukken.

Laatste update: 10 juli 2023