Factuurnummers aanmaken

Op de factuur komt een factuurnummer te staan. Een logische opbouw in het factuur is vaak gewenst. In Elements kan je de opbouw van de factuurnummer zelf bepalen en instellen.

Om een factuurnummer in te stellen, volg je de volgende stappen:

• Ga naar de module “Financieel” rechtsboven in het menu.
  • Klik onder het kopje “Facturatie” op “Factuurnummers overzicht”.
  • Klik op het wijzigingsicoon achter het jaar en factuurnummer om deze te kunnen wijzigen. Vervolgens opslaan.

Let op! Om de factuurnummers voor een nieuw jaar aan te kunnen maken moet eerst het boekjaar aangemaakt zijn.

Laatste update: 31 augustus 2022