1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Communicatie
  4. Waar wijzig ik mijn handtekening?

Waar wijzig ik mijn handtekening?

Voor het wijzigen van uw handtekening in Elements of een nieuwe toe te voegen gaat u naar ‘Mijn instellingen’.

Mijn instellingen vindt u als snelkoppeling rechtsboven in het menu.

mijn_instellingen

U ziet achter in de regel bij de handtekening een bolletje. Daar selecteert u de handtekening die standaard ingevoegd wordt. Klik op het wijzigen icoon achter de handtekening wanneer u die wilt wijzigen.

handtekening

Wijzig de handtekening en klik op opslaan om de wijziging op te slaan.

Handtekening tag

Vaak wordt er gebruik gemaakt van een ‘tag‘ bijvoorbeeld: [handtekening]. Deze tag heeft een vaste opmaak en haalt de persoonlijke gegevens op van de ingelogde persoon. Deze persoonlijke gegevens vindt u terug onder uw organisatie bij persoon, mogelijk heeft u hier geen rechten voor. De interne beheerder kan dit dan voor u wijzigen. Voor het wijzigen gaat u naar beheer –> organisaties & personen –> zoek de desbetreffende persoon op en pas hier de gegevens aan.

Indien er geen tag gebruikt wordt ziet u dat uw handtekening uitgeschreven is. In dat geval kunt u achter de handtekening op het wijzigen icoon klikken en uw handtekening handmatig aanpassen.

Mocht uw handtekening tag gewijzigd moeten worden dan kunt u een e-mail met de wijzigingen sturen naar support@fasterforward.nl

Laatste update: 18 september 2019