1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Communicatie
  4. Waar wijzig ik mijn handtekening?

Waar wijzig ik mijn handtekening?

Voor het wijzigen van jouw handtekening in Elements of een nieuwe toe te voegen ga je naar ‘Mijn instellingen’.

Mijn instellingen vind je als snelkoppeling rechtsboven in het menu.

mijn_instellingen

Je ziet achter in de regel bij de handtekening een bolletje. Daar selecteer je de handtekening die standaard wordt ingevoegd. Klik op het wijzigen icoon achter de handtekening wanneer je die wilt wijzigen.

handtekening

Wijzig de handtekening en klik op opslaan om de wijziging op te slaan.

Handtekening tag

Vaak wordt er gebruik gemaakt van een ‘tag‘ bijvoorbeeld: [handtekening]. Deze tag heeft een vaste opmaak en haalt de persoonlijke gegevens op van de ingelogde persoon. Deze persoonlijke gegevens vind je terug onder jouw organisatie bij persoon. Mogelijk heb je hier geen rechten voor. De interne beheerder kan dit dan voor je wijzigen. Voor het wijzigen ga je naar beheer –> organisaties & personen –> zoek de desbetreffende persoon op en pas hier de gegevens aan.

Indien er geen tag gebruikt wordt, ziet je dat jouw handtekening uitgeschreven is. In dat geval kan je achter de handtekening op het wijzigen icoon klikken en jouw handtekening handmatig aanpassen.

Mocht jouw handtekening tag gewijzigd moeten worden dan kan je een e-mail met de wijzigingen sturen naar support@fasterforward.nl

Laatste update: 18 mei 2020