Handtekening wijzigen

Voor het wijzigen van jouw handtekening in Elements of een nieuwe toe te voegen ga je naar ‘Mijn instellingen’.

‘Mijn instellingen’ vind je als snelkoppeling rechtsboven in het menu.

mijn_instellingen

Standaard handtekening selecteren

Je ziet achter in de regel bij de handtekening een bolletje. Daar selecteer je de handtekening die standaard wordt ingevoegd, bijvoorbeeld wanneer je een e-mail opstelt of een e-mail beantwoord.

handtekening

Handtekening wijzigen

Indien het een uitgeschreven handtekening is dan kan je deze zelf wijzigen. Klik op het wijzigingsicoon achter de handtekening wanneer je die wilt wijzigen. Wijzig de handtekening en klik op opslaan om de wijziging op te slaan.

Handtekening tag

Vaak wordt er gebruik gemaakt van een ‘tag‘ bijvoorbeeld: [handtekening]. Deze tag heeft een vaste opmaak en haalt de persoonlijke gegevens op van de ingelogde persoon. Deze persoonlijke gegevens vind je terug onder jouw organisatie bij persoon. Mogelijk heb je hier geen rechten voor. De interne beheerder kan dit dan voor je wijzigen. Voor het wijzigen ga je naar ‘Beheer – organisaties & personen – zoek de desbetreffende persoon op en pas hier de gegevens aan’.

Mocht jouw handtekening tag gewijzigd moeten worden dan kan je een e-mail met de wijzigingen sturen naar support@fasterforward.nl

Laatste update: 21 december 2021