Handtekening wijzigen

Een handtekening voeg je toe aan een e-mail. Het kan zijn dat de handtekening niet meer naar wens is en je deze wilt wijzigen.

Handtekening wijzigen

Voor het wijzigen van jouw handtekening in Elements of een nieuwe toe te voegen ga je naar ‘Mijn instellingen’.

‘Mijn instellingen’ vind je als snelkoppeling rechtsboven in het menu.

mijn_instellingen

Uitgeschreven handtekening

Indien het een uitgeschreven handtekening is dan kan je deze zelf wijzigen. Klik op het wijzigingsicoon achter de handtekening wanneer je die wilt wijzigen. Wijzig de handtekening en klik op opslaan om de wijziging op te slaan.

Handtekening tag

Vaak wordt er gebruik gemaakt van een ‘tag‘ bijvoorbeeld: [handtekening]. Deze tag heeft een vaste opmaak en haalt de persoonlijke gegevens op van de ingelogde persoon. Of de gegevens worden opgehaald van de organisatie waaraan de persoon en/of het klantdossier is gekoppeld. Wijzigen de persoonlijke gegevens of kantoorgegevens en wil je deze ook aanpassen in jouw handtekening dan dien je de persoonlijke gegevens onder de persoon of het kantoor te wijzigen. Deze gegevens vind je terug onder jouw organisatie en onder de persoon. Voor het wijzigen ga je naar Beheer – organisaties & personen – zoek de desbetreffende persoon of organisatie op en pas hier de gegevens aan. Mogelijk heb je hier geen rechten voor. De interne beheerder kan dit dan voor je wijzigen.

Soms worden de gegevens in de handtekening tag niet opgehaald onder het kantoor en staan deze als vast gegeven in de tag. Dan dienen de gegevens aangepast te worden in de tag zelf. Het kan vrij lastig zijn om de juiste instellingen en gegevens te achterhalen. Mocht jouw handtekening tag gewijzigd moeten worden dan kan je een e-mail met de wijzigingen sturen naar support@fasterforward.nl

Afbeelding wijzigen

Het is mogelijk om afbeeldingen toe te voegen en/of te wijzigen in de e-mailhandtekening. De afbeeldingen moeten door middel van een URL toegevoegd worden. Om van een afbeelding een URL te maken, moet de afbeelding gehost worden. Dit kan jijzelf regelen of wij kunnen de afbeelding voor jouw hosten en omzetten naar een URL. Stuur hiervoor een e-mail naar support@fasterforward.nl. De URL verwerk je in de handtekening via het afbeeldingsicoon. Bij het veld URL vul je de URL in.

In de de handtekening gevuld wordt door middel van een tag dan zal de afbeelding in de tag verwerkt moeten worden. Stuur hiervoor een e-mail naar support@fasterforward.nl.

Standaard handtekening selecteren

Je ziet achter in de regel bij de handtekening een bolletje. Daar selecteer je de handtekening die standaard wordt ingevoegd, bijvoorbeeld wanneer je een e-mail opstelt of een e-mail beantwoord.

handtekening
Laatste update: 15 maart 2023