1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Communicatie
  4. Zelf type registraties aanmaken

Zelf type registraties aanmaken

Wilt u een nieuw type registratie toevoegen om deze te selecteren in het registratiescherm volg dan onderstaande stappen:

Ga naar beheer -> urenregistratiebeheer -> klik in de zwarte balk op ‘registraties’.

registratie1

Klik linksboven op ‘+’ om een nieuw registratie type aan te maken ->
Vul hier een naam in en selecteer de werkzaamheden waarbij deze te selecteren moet zijn (e-mail, sms etc.).

registratie2

Daarna dient de aangemaakte registratie aan een activiteit gekoppeld te worden
Ga hiervoor in de zwart balk naar ‘activiteiten’ -> klik achter de gewenste activiteit op het wijzigen icoon -> klik op het + icoon onder  ‘gekoppelde registraties’ -> klik op de blauwe pijl achter jou aangemaakte registratie type om deze te koppelen.

Koppel eventueel de activiteit waar u de registratie aan gekoppeld heeft aan een product -> ga hiervoor in de zwart balk naar ‘Producten’-> klik op het wijzigen icoon achter het product waar u deze aan wilt koppelen -> klik onder ‘Gekoppelde activiteiten’ op het + icoon en klik op de blauwe pijl achter de desbetreffende activiteit waar uw registratie onder valt.Let op! Indien u de registratie altijd wilt gebruiken dient u de activiteit te koppelen aan ‘Geen product’, deze vindt u boven aan de lijst producten.

registratie2

Let op, om bovenstaande te realiseren heeft u beheer rechten nodig. Mocht u deze rechten niet hebben dan kunt u hiervoor een verzoek insturen naar support@fasterforward.nl

Laatste update: 9 november 2018