Release notes

Laatste releases

Hieronder vind je de laatste 10 Elements updates.

Nieuwe features voor Uwkluis, verzekeringen en meer

Op donderdag 14 september is Elements weer verbeterd en uitgebreid met nieuwe features! Deze release bevat uitbreidingen en optimalisaties voor advieskantoren en serviceproviders.

Lees verder
Klantportaal voor bedrijven, On Route uitgebreid en meer

Op 8 augustus 2023 is Elements weer uitgebreid met nieuwe features. Zo maak je nu ook klantportalen aan voor je zakelijke klanten, is de On Route app uitgebreid en download je modernere Excel-bestanden.

Lees verder
20 nieuwe features voor afgekeurde stukken, ADN, Uwkluis en meer

Op dinsdag 4 juli is Elements weer verbeterd en uitgebreid met nieuwe features! Deze release bevat uitbreidingen en optimalisaties voor advieskantoren en serviceproviders.

Lees verder
Optimalisaties voor serviceproviders en account deblokkeren

Op woensdag 31 mei wordt Elements weer verbeterd en uitgebreid met nieuwe features! Deze release bevat uitbreidingen en optimalisaties voor advieskantoren en serviceproviders.

Lees verder
HDN en SIVI update

Op dinsdag 9 mei wordt Elements voorbereid op de HDN release van 13 mei! Deze release bevat uitbreidingen van velden en mogelijkheden in de productkaart en nieuwe dekkingen volgens de SIVI up-to-date.

Lees verder
25 nieuwe features voor hypotheken en verzekeren

Op dinsdag 25 april wordt Elements weer verbeterd en uitgebreid met nieuwe features! Deze release bevat uitbreidingen en optimalisaties voor advieskantoren en serviceproviders.

Lees verder
Uitbreidingen voor klantbeheer, mutaties, Ockto en meer

Op dinsdag 21 maart wordt Elements weer verbeterd en uitgebreid met nieuwe features! Deze release bevat uitbreidingen en optimalisaties voor advieskantoren en serviceproviders. Binnenkort wordt de kalender in Elements vernieuwd én worden Veilig Ophalen en Ockto geïntegreerd met uwkluis en Elements. We zijn hier druk mee bezig en houden je…

Lees verder
Optimalisaties voor verzekeringen en contracten

Op 14 februari wordt Elements weer uitgebreid met nieuwe features voor verzekeringen en contracten. Daarnaast is de techniek van Elements weer vernieuwd en up-to-date. Bovendien lanceren we binnenkort een nieuwe kalender… Stay tuned!

Lees verder
Beter inzicht in aanvragen en vernieuwingen voor hypotheken en verzekeren

In 2023 ontwikkelen we natuurlijk door! Het is daarom tijd voor de eerste release van het jaar. Op 10 januari wordt Elements vernieuwd met nieuwe features voor hypotheken en verzekeren. Vanaf 10 januari heb je beter inzicht in de status van HDN aanvragen, gearchiveerde polissen en rollen van verzekerde personen….

Lees verder
Nieuwe features voor hypotheken, documenten en HDN berichten

Op 20 december wordt Elements weer uitgebreid en up-to-date gebracht met nieuwe features voor het aanvragen van hypotheken en verwerken van documenten. Jouw Elements omgeving is die ochtend van 06:00 tot 08:00 niet bereikbaar. Up-to-date voor HDN 22.1 Elements is bijgewerkt volgens de actuele standaarden van HDN. Elements is hiermee weer up-to-date…

Lees verder

Archief

In het archief vind je alle Elements updates die de afgelopen jaren live zijn gegaan.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze releasemails om op de hoogte te blijven van alle Elements updates.

top