Release notes

Laatste releases

Hieronder vind je de laatste 10 Elements updates.

HDN 24, genderneutraal ondersteund en meer

Op woensdag 22 mei zijn Elements en eBlinqx weer verbeterd en uitgebreid met nieuwe features. Deze release bevat onder andere HDN 24, genderneutraal ondersteund, dossier openen in Fastlane en instellingen VKG gemakkelijk instellen.

Lees verder
Handmatig prolongeren maatschappij-incasso, bankgarantie accorderen via Uwkluis en meer

Op dinsdag 19 maart zijn Elements en eBlinqx weer verbeterd en uitgebreid met nieuwe features. Deze release bevat onder andere handmatig prolongeren voor maatschappij-incasso en producten automatisch archiveren.

Lees verder
Gemakkelijk in- en excasso bestanden verwerken

Op dinsdag 27 februari vindt er een extra release plaats voor de verbeterde module Betalingen selecteren. Vanaf nu heet deze module Incasso- en excassobestanden maken.

Lees verder
Beheerder meldingen, koppeling Adviesbox Online en meer

Op dinsdag 13 februari zijn Elements en eBlinqx weer verbeterd en uitgebreid met nieuwe features. Deze release bevat onder andere een module voor beheerders en verbeteringen Uwkluis en kalender.

Lees verder
Extra partijen toevoegen in dossier, verbeteringen verzekeringen en meer

Op woensdag 3 januari zijn Elements en eBlinqx weer verbeterd en uitgebreid met nieuwe features. Deze release bevat onder andere optimalisaties voor het klantdossier en verbeteringen ADN.

Lees verder
Automatisch Aplaza berichten verwijderen, HDN 23.1 update en meer

Op dinsdag 12 december zijn Elements en eBlinqx aangepast conform de HDN standaard 23.1. Zo kunnen alle HDN berichten ontvangen en verstuurd blijven worden. Daarnaast is het onder andere mogelijk om Aplaza berichten automatisch te laten verwijderen.

Lees verder
Gemakkelijk formulieren toesturen, actuele hypotheekgegevens opvragen bij ABN AMRO, boekjaar en factuurnummers 2024 aangemaakt

Op 21 november 2023 is de techniek van Elements en eBlinqxweer vernieuwd en up-to-date. Ook zijn het nieuwe boekjaar en factuurnummer 2024 automatisch aangemaakt en is het mogelijk om via Finly gemakkelijk formulieren toe te sturen naar de klant.

Lees verder
Link Teams genereren vanuit Elements, gemakkelijk KvK gegevens ophalen en meer

Op dinsdag 17 oktober is Elements weer verbeterd en uitgebreid met nieuwe features! Deze release bevat uitbreidingen en optimalisaties voor advieskantoren.

Lees verder
Nieuwe features voor Uwkluis, verzekeringen en meer

Op donderdag 14 september is Elements weer verbeterd en uitgebreid met nieuwe features! Deze release bevat uitbreidingen en optimalisaties voor advieskantoren en serviceproviders.

Lees verder
Klantportaal voor bedrijven, On Route uitgebreid en meer

Op 8 augustus 2023 is Elements weer uitgebreid met nieuwe features. Zo maak je nu ook klantportalen aan voor je zakelijke klanten, is de On Route app uitgebreid en download je modernere Excel-bestanden.

Lees verder

Archief

In het archief vind je alle Elements updates die de afgelopen jaren live zijn gegaan.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze releasemails om op de hoogte te blijven van alle Elements updates.

top