Assurantie app koppeling

Assurantie Apps heeft een applicatie ontwikkelt die je als advieskantoor kan gebruiken om te communiceren met klanten. Je klanten sturen dan bijvoorbeeld gemakkelijk en snel een schadeformulier op. Ook kunnen ze o.a. de status van hun producten inzien en wijzigingen doorgeven.

App aanvragen

Neem contact op met Assurantie Apps via +31 (0)73 820 0231 of info@assurantie-apps.nl. In overleg met hen bepaal je wat voor app je wilt.

App koppelen aan Elements

Om de app te koppelen aan Faster Forward Elements, moet Faster Forward en Assurantie Apps een aantal zaken instellen. Stuur hiervoor een aanvraag naar support@fasterforward.nl. Wanneer de koppeling is aangevraagd, ontvang je van ons een XML-bestand. Wanneer je deze doorstuurt naar Assurantie Apps, koppelen zij de app aan je Elements-omgeving.

App gebruiken

Alle info over het gebruik van de app, staat in het helpcentrum van Concapps.

Laatste update: 17 mei 2023