Beheer rapportage

Indien gewenst kunt u zelf een bestaande rapportage beheren.
Let op, u dient hiervoor rechten te hebben, wanneer u deze niet heeft stuurt de mutatiebevoegde van de organisatie een e-mail naar support@fasterforward.nl.

In de Beheer module kiest u voor ‘Rapportagebeheer’, vervolgens selecteert u hier de betreffende rapportage die u gaat aanpassen:

rapportage_beheer

Het is mogelijk om de volgende zaken aan te passen:

• In het tabblad Algemeen is het mogelijk om de naam van de rapportage aanpassen en de categorie(ën) te bepalen.
  • In het tabblad Kolommen kunt u aangeven welke kolommen van de rapportage wel/niet weergegeven moeten worden en is het mogelijk om de volgorde van de kolommen zelf in te delen.
    Per kolom moet aangegeven worden wat de waarde is. Dus bij bedragen ‘Bedrag (xxxx,xx)’. Indien gewenst is het mogelijk om vanuit een rapportage op het dossiernummer te klikken en daarmee doorverwezen te worden naar het dossier. Hiervoor selecteert u achter de kolom Dossiernummer ‘Dossier’.
  • In het tabblad Filters kunt u bepaalde filters instellen die voor de gehele omgeving gelden. Let op, dit zijn dus géén persoonlijke filters.

De wijzigingen die u hier invoert gelden voor de desbetreffende rapportage in de hele omgeving.

Laatste update: 31 oktober 2018