1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Rapportage
  4. Zelf een rapportage beheren

Zelf een rapportage beheren

Indien gewenst kun je zelf een bestaande rapportage beheren.

Let op: je dient hiervoor de juiste rechten te hebben. Wanneer je deze niet heb, stuurt de mutatiebevoegde van de organisatie een e-mail naar support@fasterforward.nl.

1. Ga naar de Beheer module

In de ‘Beheer’ module kies je voor ‘Rapportagebeheer’, vervolgens selecteer je hier de betreffende rapportage die je gaat aanpassen:

rapportage_beheer

2. Pas de rapportage aan

Het is mogelijk om de volgende zaken aan te passen:

• In het tabblad Algemeen is het mogelijk om de naam van de rapportage aanpassen en de categorie(ën) te bepalen.
  • In het tabblad Kolommen kun je aangeven welke kolommen van de rapportage wel/niet weergegeven moeten worden en is het mogelijk om de volgorde van de kolommen zelf in te delen.
    Per kolom moet aangegeven worden wat de waarde is. Dus bij bedragen ‘Bedrag (xxxx,xx)’. Indien gewenst is het mogelijk om vanuit een rapportage op het dossiernummer te klikken en daarmee doorverwezen te worden naar het dossier. Hiervoor selecteer je achter de kolom Dossiernummer ‘Dossier’.
  • In het tabblad Filters kunt u bepaalde filters instellen die voor de gehele omgeving gelden. Let op, dit zijn dus géén persoonlijke filters.

De wijzigingen die je hier invoert, gelden voor de desbetreffende rapportage in de hele omgeving.

Laatste update: 3 januari 2020