Risk berichten verwerken

Met de RISK koppeling in Faster Forward Elements is het mogelijk een particulier of schadepakket samen te stellen. Ondanks dat je de verzekeringen bij verschillende maatschappijen afsluit, kunt je het toch als pakket aanbieden met de bijbehorende korting.

Risk inbox

Op het dashboard van Elements vind je de binnengekomen Risk berichten.

Je ziet hier hoeveel nieuwe (niet verwerkte) berichten er in de inbox staan. Klik hierop om de RISK inbox te openen.

Berichten filteren

Bovenaan de pagina zie je de filtermogelijkheden (zie bovenstaande afbeelding). Hier kun je op diverse velden filteren. Daaronder zie je de RISK-berichten staan.

Berichten inzien en aanvullen

Via het wijzig icoon achteraan de regel kun je het bericht inzien en aanvullen.

Indien het dossier bekend is, wordt het betreffende dossier weergegeven. Indien het dossier niet wordt gevonden, kun je het bericht handmatig verder aanvullen.

Daarnaast kan het voorkomen dat een product handmatig aangevuld dient te worden.

Berichten verwerken

Wanneer aangevuld, kan het bericht verder worden verwerkt. In het aangegeven dossier wordt dan een product aangemaakt.
Indien er documenten zijn meegestuurd met het Risk bericht worden deze gekoppeld in het dossier onder de betreffende polis. Na het verwerken van het bericht is de polis direct te zien in het dossier van de klant.

Subliempakket in het dossier

In Elements wordt links in de productkaart “Risk“ als maatschappij getoond, omdat hieronder het Subliem pakket is opgevoerd als product.

Indien er een risicodrager meegegeven is vanuit het XML bericht van Risk, wordt deze in het rechterdeel per polis aangegeven:

veld, risicodrager

Bestuurder vanuit AFD bericht

De regelmatige bestuurder wordt ook overgenomen uit de XML vanuit Risk.

regelmatige bestuurder

Bekijk deze pagina voor meer informatie over de Risk – Elements koppeling.

Laatste update: 19 oktober 2022