Beheerder meldingen

Beschikbaar in: eBlinqx Compleet, Verzekering Provinciaal

Als beheerder wil je inzicht hebben in zaken die belangrijk zijn voor het werkproces, bijvoorbeeld het ontbreken van instellingen of het vastlopen van processen. Hiervan wil je een melding krijgen. Deze meldingen worden getoond in de module Beheerder meldingen. Vooralsnog wordt hier een melding getoond van mailboxen die niet meer synchroniseren. In de toekomst zullen de meldingen uitgebreid worden.

Aanmerken als beheerder

Wij kunnen gebruikers aanmerken als beheerder. Normaliter zijn dit de bij ons bekende mutatiebevoegden. Het is niet mogelijk om dit zelf in te stellen. Wil jij als beheerder aangemerkt worden dan kan je een e-mail sturen naar support@fasterforward.nl. Let op: alleen mutatiebevoegden kunnen dit verzoek indienen.

Module openen

Je kunt de module bereiken via Beheer – Systeem – Beheerder meldingen. Ook staat er op het dashboard een knop/snelkoppeling Beheerder meldingen. Deze knop is altijd zichtbaar en is blauw als geen meldingen zijn.

De knop wordt oranje als er een nieuwe melding is toegevoegd. Door de kleurverandering wordt je hierop geattendeerd.

Melding E-mailmanager – Synchronisatie gestopt

Deze melding zal verschijnen als de mailbox op synchronisatie ‘Geen (foutmeldingen)’ staat en verdwijnt als deze op ‘Geen’ wordt gezet of weer wordt aangezet door een interval te selecteren. Vanuit de melding kan je op de snelkoppeling klikken om zo bij de betreffende mailbox uit te komen.

Laatste update: 23 april 2024