1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Communicatie
  4. Bijlage aan een e-mail toevoegen

Bijlage aan een e-mail toevoegen

Wilt u een bestand of een document meesturen als bijlage van de e-mail, dan kan dat in het veld ‘sleep hier uw bestanden (of klik)’. Je kunt de bijlage(n) na verzenden koppelen aan een dossier door het vinkje daar aan te zetten. Bijlage(n) vanuit het dossier toevoegen kan middels de knop ‘Bijlage toevoegen’. Vink de bijlage aan welke u wilt toevoegen en kies de juiste map, categoriegroep, categorie, de omschrijving en eventueel het product.

Het kan zijn dat u een bijlage uit een eerdere e-mail uit een ander dossier wilt koppelen aan een nieuwe e-mail. Dat is mogelijk door deze eerdere bijlage aan het klembord toe te voegen. Open de e-mail en klik achter de bijlage op het icoontje ‘aan e-mail klembord toevoegen’. Wanneer deze is toegevoegd verschijnt rechts bovenin bij de paperclip een nummer dat het aantal items weergeeft dat nog op het klemborg staat.  Middels de knop ‘Plak vanuit klembord’ wordt deze bijlage aan de e-mail toegevoegd.

Let op een te verzenden e-mail mag maximaal 25MB zijn, dit is inclusief bijlage. Een e-mail bevat echter altijd meer data dan alleen de bijlage, houdt daar dus rekening mee bij het opstellen van een e-mail.

Laatste update: 28 februari 2018