1. Kennisbank
  2. E-mail
  3. Mogelijkheden e-mail
  4. Gebruiker toegang geven tot een mailbox

Gebruiker toegang geven tot een mailbox

Er kunnen gezamenlijke mailboxen zijn of je wilt jouw collega toegang geven tot je persoonlijke e-mailbox. Het mogelijk om meerdere gebruikers dezelfde e-mailbox in te laten zien.

Degenen die gebruik kunnen maken van de e-mailmanager hebben de mogelijkheid om de mailboxen en de toegang hiertoe te beheren. Volg onderstaande stappen om de gebruiker toegang te geven of te ontnemen.

Gebruiker toegang geven

1. Ga naar ‘Beheer – Email – E-mailmanager’
  2. Klik op de mailbox waar je de gebruiker toegang voor wilt verlenen of de toegang voor wilt intrekken.
  3. Ga naar het tabblad eigenaar.
  4. Klik aan de rechterkant op de blauwe pijl achter ‘selecteer een organisatie’ en selecteer vervolgens het kantoor waar de desbetreffende gebruiker aangekoppeld is.
  5. Hierna verschijnt er een lijst van personen die aan het kantoor gekoppeld zijn, klik achter de naam van de persoon die je wilt koppelen aan de mailbox.
    toegang1

Gebruiker toegang ontnemen

1. Ga naar ‘Beheer – Email – E-mailmanager’
  2. Klik op de mailbox waar je de gebruiker toegang voor wilt verlenen of de toegang voor wilt intrekken.
  3. Ga naar het tabblad eigenaar.
  4. Klik op het rode kruis achter de gebruiker om de toegang tot de mailbox te ontnemen. Hierna is het niet meer mogelijk voor de gebruiker om de mailbox in te zien en er e-mails vanuit te versturen.
  5. toegang2

Mocht je geen e-mailmanager in de beheermodule hebben en je bent mutatiebevoegd, stuur dan een e-mail met het verzoek om deze rechten aan te zetten naar support@fasterforward.nl

Laatste update: 9 november 2022