Split-Online

In Split-Online stel je eenvoudig convenanten, financiële overzichten, co-ouderschapsberekeningen en vermogensopstellingen op. Daarnaast kan je ook alimentatie-, draagkracht- en netto inkomensberekeningen uitvoeren. Na het opstellen van deze documenten, sla je ze eenvoudig op in Elements. Zo is het beeld van de klant altijd volledig.

Koppeling inrichten

Als je gebruik wilt maken van deze koppeling, stuur dan een e-mail naar support@fasterforward.nl. Voor het inrichten van de koppeling hebben wij de API-Key van Split-Online nodig. Deze kan je vinden in Split-Online – tabblad Overig – Gegevens wijzigen. Deze API-key mag je direct meesturen in de e-mail.

Gegevens exporteren

Je begint in Elements met jouw dossiervorming. Vervolgens exporteer je gemakkelijk de bekende gegevens naar Split-Online via het tabblad Export – Split-Online. Je selecteert hier de personen die je wilt exporteren. Vervolgens klik je op de button Exporteren.

Documenten versturen vanuit Split-Online

Nadat je de gegevens hebt geëxporteerd, kan je via het blauwe blok naar Split-Online gaan.

In Split-Online kan je diverse documenten opstellen. Het opgestelde document kan je versturen naar Elements. Dit via de knop ‘Verstuur document naar Faster Forward’.

Klik hier voor meer informatie over Elements voor de mediationbranche.

Laatste update: 14 november 2023