Uwkluis authenticeren

Beschikbaar in: eBlinqx Compleet, Verzekering Provinciaal, Hypotheek Totaal

Wij richten voor jou in eBlinqx Uwkluis in. Om daadwerkelijk gebruik te kunnen maken van Uwkluis dien je deze eerst eenmaling te authenticeren. Dit kan je doen met de gegevens die je vanuit ons hebt ontvangen.

Authenticeren

Om te authenticeren ga je naar Beheer – Koppelingen – Uwkluis. Hier zie je jouw kantoor staan.

Je klikt op het wijzigingsicoon achter het kantoor. Hier zie je allerlei gegevens staan die door ons zijn ingevuld. Klik op de knop ‘Authenticeren’ om Uwkluis te authenticeren.

Inloggen en verbinden

Als je op de knop ‘Authenticeren’ hebt gedrukt, kom je uit in het volgende scherm:

Hier vul je de gegevens in die je vanuit ons voor Uwkluis hebt ontvangen. Let op: het kan zijn dat er op jouw omgeving meerdere Uwkluis clients zijn opgevoerd. Het is van belang dat dat authenticatie van de kluizen met de juiste gebruikersnaam en wachtwoord gebeurt. Er zit geen controle in de authenticatie of de gebruikersnaam en wachtwoord hoort bij deze instantie. Ook wordt aangeraden om na de authenticatie expliciet uit te loggen uit de UwKluis alvorens je de volgende authentiseert, om te voorkomen dat je onder water de verkeerde authenticatie uitvoert.

Na het inloggen wordt er gevraagd om te verbinden. Je klikt op de knop ‘Verbinden’.

De koppeling tussen eBlinqx en Uwkluis wordt gemaakt. De pop-up zal verversen en vervolgens een wit scherm tonen. De pop-up kan gesloten worden, zodra je dit ziet.

Laatste update: 21 juni 2024