Dossier afschermen

Indien dossiers beschermde of privacygevoelige informatie bevatten, kun je ervoor zorgen dat alleen bepaalde medewerkers deze dossiers kunnen openen. Dit doe je door bepaalde workflowgroepen te koppelen aan een dossier. Zo worden dossiers afgeschermd voor onbevoegden.

Instellen

1.Ga naar het desbetreffende dossier;

2. Klik in de header rechtsboven op de 3 streepjes (hamburgermenu);

3. Klik op ‘dossier instellingen’. Je krijgt nu het volgende scherm in beeld.

4. Selecteer hier de workflowgroep die je wilt koppelen;
5. Klik op de blauwe pijl naar rechts om deze onder ‘gekoppelde workflowgroepen’ te zetten;
6. Klik op het groene vinkje bovenaan om op te slaan.

Vanaf dit moment kunnen alleen de personen die gekoppeld zijn aan de gekoppelde workflowgroep het dossier openen en is het dossier afgeschermd voor alle andere gebruikers.

Is het niet bij je bekend welke personen gekoppeld zijn aan de verschillende workflowgroepen of wil je een workflowgroep erbij maken? Geef dit dan door aan support door een e-mail te sturen naar support@fasterforward.nl

Laatste update: 16 november 2022