1. Kennisbank
  2. Verzekeringen
  3. Prolongeren
  4. ADN inrichten: je hebt al een postbus en bedrijfscertificaat

ADN inrichten: je hebt al een postbus en bedrijfscertificaat

Op het moment dat je al een I09 Postbus en bedrijfscertificaat hebt bij Solera dien je deze naar ons door te sturen. Onderstaand hebben wij nodig om de koppeling te realiseren.

• Het I09 Postbusnummer.
  • Het bedrijfscertificaat (in .abc, .pem of .pfx formaat). Op deze pagina vind je hoe je het bedrijfscertificaat ophaalt.
  • Het wachtwoord van het bedrijfscertificaat. Dit wachtwoord bestaat uit 8 tekens en kan cijfers en letters bevatten.
    • Weet je het wachtwoord van het bedrijfscertificaat niet meer? Gebruik dan dit formulier op deze op te vragen. Deze wordt dan (wanneer beide gegevens bekend) via e-mail en sms verstuurd.

Wanneer je bovenstaande gegevens doorstuurt naar opdrachten@fasterforward.nl, kunnen wij de ADN koppeling voor jou inrichten.

Laatste update: 25 maart 2024