1. Kennisbank
  2. Mijn omgeving
  3. mijnDigimap
  4. Digimap onder meerdere dossiers

Digimap onder meerdere dossiers

In de Digimap verzamelt de eindconsument zijn gegevens. Het kan voorkomen deze relatie in meerdere dossiers voorkomt, maar wel dezelfde Digimap wilt gebruiken. Het is mogelijk om eenzelfde Digimap onder meerdere dossiers te hebben staan.

Hierbij is het belangrijk dat dezelfde persoon in alle dossiers waarin je de Digimap wilt hebben, voorkomt. Dit in het dossier bij ‘partijen en objecten’. Vervolgens volg je de volgende stappen:

1. Digimap aanmaken in dossier

In het dossier maak je een Digimap aan.

2. Wijzigingsicoon

Na het aanmaken ga je in het dossier naar tab Export – Digimap en klik je op het wijzigingsicoon

3. Dossiers koppelen

Hier geef je aan welke dossiers je wilt koppelen aan de Digimap, vervolgens sla je op

4. Inloggen Digimap

Als de klant inlogt, krijgt hij de keuze welk dossier hij wilt inzien in de Digimap. Hetzelfde geldt als jij als adviseur via het oogje de Digimap wilt inzien

Laatste update: 7 december 2022