1. Kennisbank
  2. Elements
  3. mijnDigimap
  4. Digimap account versturen en meekijken met de klant

Digimap account versturen en meekijken met de klant

De digimap inlog maakt u aan door de workflow stappen te volgen in de dienst van het dossier (Let op! dit kan in uw Elements omgeving anders zijn).
Indien er nog geen dienst is aangemaakt kunt u hier lezen hoe u deze kunt aanmaken.

Wanneer de dienst is aangemaakt kunt u de stappen in de workflow volgen door op de pijl achter de status te klikken. Hier krijgt u de optie ‘Digimap login aanmaken en activatiemail naar klant versturen’.

digimap, workflow

Nadat u deze stap geselecteerd heeft wordt er direct een e-mail naar uw klant verstuurd met daarin een activatielink. Uw klant kan vervolgens zijn/haar digimap activeren door op deze link te klikken en vervolgens een eigen wachtwoord aan te maken voor de digimap.
Let op! de gebruikersnaam voor de digimap is altijd het e-mailadres van de klant.

Indien uw klant de activatiemail niet ontvangt kunt u hier lezen wat er aan de hand kan zijn.

Onderstaand vindt u de instructie film voor het werken met de digimap:

Zie ook: hoe kijk ik mee?

Laatste update: 23 oktober 2018