Dossierheader aanpassen

In de header van het dossier is in één oogopslag veel informatie te vinden over het dossier. In de header van het dossier kunnen verschillende zaken opgenomen worden. Deze gegevens zijn altijd terug te vinden in het dossier en worden door middel van een tag opgehaald, zodat deze in de header worden weergegeven.

Header aanpassen

Het is mogelijk om de header zo aan te passen dat deze beter past wij de werkwijze van jouw kantoor.

Voorbeelden:

• Het kan zijn dat een klant een persoonlijk en een zakelijk dossier heeft. In de header kan je een verwijzing met daarin link verwerken, zodat je direct kunt zien dat de persoon in een ander dossier aanwezig is en direct naar dit dossier kunt gaan
  • Relatienummer
  • Kantoortelefoonnummer
  • Aanbrenger organisatie
  • En nog vele andere mogelijkheden

Hieronder een voorbeeld van een dossier header:

instellingen

Indien je meer gegevens op wilt laten nemen in de header van een dossier door middel van tags kan je hiervoor een opdracht indienen door de gewenste wijzigingen te mailen naar support@fasterforward.nl.

Via het aangegeven hamburgermenu in de printscreen is het mogelijk om het kantoor, de dossierstatus en de omschrijving te wijzigen.

Laatste update: 24 januari 2023