HDN codes aanmaken

Voor het herkennen van het product wanneer het advies binnenkomt via uw adviespakket dient de HDN deelmijtype en HDN leningmijtype gevuld te worden.

Deze codes staan vaak al in de drop down. Indien dit niet het geval is dient deze aangemaakt worden.

1. Hiervoor gaat u naar Producten -> productcodesonderhoud, kies het tweede tabblad ‘Code manager’. Daarna selecteert u Hdncodedeelmijtype en klikt op plus icoon, vul hier de gegevens in en klik op opslaan.
    Voorbeeld voor het invullen van de velden.
  2. Code: AA001 (Deze waarden zijn op te halen bij HDN)
    Naam: ABN AMRO Annuïteiten hypotheek
    Waarde: AA001 ABN AMRO Annuïteiten hypotheekhdn code

Voor elk type hypotheek dient een codedeelmij aangemaakt te worden (annuitaire, aflossingsvrij, enz).

Hetzelfde doet u voor de Hdncodeleningmijtype. Dit is een waarde voor de categorie, dus bijvoorbeeld de Woninghypotheek.

Laatste update: 17 oktober 2018