1. Kennisbank
  2. Verzekeringen
  3. Producten
  4. Polisblad als contract aanmerken
  1. Kennisbank
  2. Hypotheken
  3. Producten
  4. Polisblad als contract aanmerken

Polisblad als contract aanmerken

Wanneer u een polisblad ontvangt van de maatschappij is het mogelijk om deze in Elements toe te voegen en vervolgens als contract aan te merken.

Klik hier indien u nog niet bekend bent met de manieren waarop documenten geüpload kunnen worden in Elements.

Nadat het document toegevoegd is aan het dossier kan deze als contract aangemerkt worden. Klik hiervoor op het pagina icoon achter het document.
Let op! hiervoor dient het document gekoppeld te zijn aan het product.

contract_polisblad1

Vervolgens kunt u nu gemakkelijk vanuit het product het meest recente polisblad of contract raadplegen.

Ga hiervoor naar het product en klik hier op het pagina icoon, het document wordt gelijk gedownload.

contract_polisblad

Laatste update: 24 oktober 2018