Herkomst instellen in dossier

Beschikbaar in: eBlinqx Compleet, Verzekering Provinciaal, Hypotheek Totaal

Het kan handig zijn om te weten via welk kanaal de klant zich meldt. Daarom kan je gemakkelijk in het dossier de herkomst opvoeren en terug zien. Dit op het tabblad CRM in het dossier.

Herkomst handmatig invullen

Om de herkomst handmatig in te vullen ga je naar het dossier – tabblad CRM.

Bij Herkomst klik je op het plusicoon om een nieuwe herkomst toe te voegen.

Vervolgens vul je een omschrijving en URL in. Je slaat op met het opslaanicoon.

De herkomst staat in het dossier.

Let op: je kunt maar één herkomst invullen. Zodra de herkomst staat ingevuld is het niet mogelijk om een nieuwe toe te voegen. Je zal de bestaande moeten wijzigen of verwijderen.

Herkomst automatisch ingevuld

De herkomst wordt automatisch ingevuld als het dossier vanuit de volgende manieren wordt aangemaakt:

• Lead inbox
  • API

Bij het automatisch aanmaken is het niet mogelijk om het URL-veld automatisch te vullen. Deze komt op ‘Onbekend’ te staan.

Tags

Door middel van tags kan je de omschrijving en URL ophalen. De beschikbare tags zijn:

Laatste update: 1 juli 2024