1. Kennisbank
  2. Dossier
  3. Registraties
  4. Zelf type urenregistraties aanmaken

Zelf type urenregistraties aanmaken

Is er een type werkzaamheden die je niet nog niet kan selecteren bij het aanmaken van een registratie? Voeg dan een nieuw type urenregistratie toe. Zo kan je de bestede tijd vastleggen voor dit type werkzaamheden.

Volg dan de stappen in dit artikel.

Let op: om dit uit te voeren heb je beheerrechten nodig. Mocht je deze rechten niet hebben dan kan je hiervoor een verzoek insturen naar support@fasterforward.nl.

Nieuw type urenregistratie aanmaken

Ga naar Beheer -> Urenregistratiebeheer -> Registraties.

• Klik linksboven op ‘+’ om een nieuw registratie type aan te maken.
  • Vul een naam in
  • Selecteer het type communicatie waarbij dit type registratie te selecteren moet zijn (e-mail, sms, etc.)

Koppel aan een activiteit

Daarna dient de aangemaakte registratie aan een activiteit te worden gekoppeld.

Ga hiervoor in de zwart balk naar ‘activiteiten’ en klik achter de gewenste activiteit op het wijzigingsicoon.

Klik vervolgens op het + icoon onder ‘gekoppelde registraties’. Klik tot slot op de blauwe pijl achter jouw aangemaakte registratie type om deze te koppelen.

Activiteit koppelen aan product

Koppel eventueel de activiteit waar je de registratie aan gekoppeld hebt aan een product.

Ga hiervoor in de zwart balk naar ‘Producten’. Klik op het wijzigingsicoon achter het product waar je deze aan wilt koppelen. Klik onder ‘Gekoppelde activiteiten’ op het + icoon en klik op de blauwe pijl achter de desbetreffende activiteit waar jouw registratie onder valt.

Let op! Indien je de registratie altijd wilt gebruiken dien je de activiteit te koppelen aan ‘Geen product’. Deze vind je boven aan de lijst producten.

Laatste update: 2 november 2022