1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Tips en tricks
  4. Bepaal zelf uw instellingen in ‘Mijn instellingen’!

Bepaal zelf uw instellingen in ‘Mijn instellingen’!

Wist u dat het mogelijk is om zelf bepaalde instellingen en persoonlijke voorkeuren te beheren in ‘Mijn Instellingen’?

Mijn instellingen vindt u helemaal rechts als snelkoppeling boven in het menu.

Hier kunt u de volgende zaken zelf inregelen en beheren:

• Het wijzigen van uw wachtwoord
  • Het wijzigen en/of toevoegen van uw (standaard) handtekening
  • De koppeling met uw Google Calender
  • Overige kalender instellingen
  • E-mail notificatie
  • API koppelingen op gebruikersniveau kunnen hier ingetrokken worden:
    api
  • Autosave instellen voor e-mail. Ga hierdoor naar het tabblad ‘instellingen’ vervolgens vindt u de autosave instelling onder het tabblad ‘overige’.
    autosave
Laatste update: 26 september 2018