1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Dossier
  4. Toevoegen van een persoon en wijzigen persoonsgegevens

Toevoegen van een persoon en wijzigen persoonsgegevens

Indien u een persoon wilt toevoegen of wijzigen in een dossier gaat u naar het tabblad ‘partijen & objecten’ in het dossier.

Toevoegen:
Klik op het + teken achter het woord ‘Personen’ om een persoon toe te voegen. Vul vervolgens alle gegevens in en klik op opslaan, de persoon is nu toegevoegd aan het dossier.

Wijzigen:
Mochten er nog wijzigingen of aanvullingen nodig zijn dan kunt u deze wijzigen door op de naam van de persoon te klikken.

In onderstaande instructiefilm wordt uitgelegd hoe u een persoon aan een dossier toevoegt en persoonsgegevens wijzigt.

Laatste update: 18 april 2018