1. Kennisbank
  2. Elements
  3. Dossier
  4. Toevoegen van een persoon en wijzigen persoonsgegevens

Toevoegen van een persoon en wijzigen persoonsgegevens

Indien je een persoon wilt toevoegen of wijzigen in een dossier ga je naar het tabblad ‘partijen & objecten’ in het dossier.

Toevoegen:
Klik op het + teken achter het woord ‘Personen’ om een persoon toe te voegen. Vul vervolgens alle gegevens in en klik op opslaan, de persoon is nu toegevoegd aan het dossier.

Wijzigen:
Mochten er nog wijzigingen of aanvullingen nodig zijn dan kan je deze wijzigen door op de naam van de persoon te klikken.

In onderstaande instructiefilm wordt uitgelegd hoe je een persoon aan een dossier toevoegt en persoonsgegevens wijzigt.

Laatste update: 6 april 2020