Dashboard

Wanneer je voor de eerste keer inlogt in Elements kom je op het dashboard van jouw Faster Forward Elements omgeving terecht.

Iedere pagina in Elements kent ongeveer dezelfde opbouw en bevat een aantal vaste elementen. Deze zal er ongeveer zo uitzien:

Snelkoppelingen

Bovenaan de pagina staan een aantal snelkoppelingen die je snel naar een pagina leiden.

Van links naar rechts worden de volgende snelkoppelingen getoond:

• ‘Zoek in het menu’ : typ hier jouw zoekopdracht in om sneller hetgeen te vinden waar je naar zoekt. Voorbeeld: je zoekt ‘organisatie & personen’ – type in de zoekbalk ‘organisatie’ – door op enter te drukken wordt ‘organisatie & personen’ gelijk geopend.
  • Dossiericoon: overzicht van de 10 laatst bezochte dossiers en zoeken naar dossiers. Klik hier voor meer uitleg over dossiers in Elements.
  • E-mail: openen van de e-mailmodule.
  • Kalender/Agenda: openen van jouw agenda.
  • Takenoverzicht: overzicht van alle taken.
  • Urenregistratie: zichtbaar indien je gebruik maakt van personeelsdossiers en urensheets.
  • Rapportage manager: overzicht van alle bestaande rapportages in jouw Elementsomgeving. Klik hier voor meer informatie omtrent rapportages.
  • Campagnemanager: hier kan je een mailing aanmaken om bijvoorbeeld een nieuwsbrief naar alle klanten te versturen. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van de campagnemanager.
  • Schademelding: overzicht en filter van de schademeldingen indien je gebruik maakt van de schademodule.
  • Track and Trace: overzicht van al jouw lopende producten, klik hier voor meer informatie over het gebruik van dit overzicht.
  • Vragensysteem: zichtbaar indien je gebruik maakt van een ticketbox bij een supportafdeling
  • Klembord: hier vind je alle zaken die je op het klembord geplaatst hebt
  • Notities: dit is jouw persoonlijke kladblok in Elements. Hier kan je vanuit iedere pagina in Elements bij.

Megamenu

Deze buttons vind je aan de rechterkant van het menubalk. Door met jouw muis op een van de woorden te gaan staan, krijg je een submenu met daarin alle functionaliteiten en beheerdersfuncties waar je rechten toe hebt.

Gebruikersmenu

Helemaal rechts in de menubalk vind je een drop-down menu met gebruiker gerelateerde links. Bijvoorbeeld: “Mijn instellingen” en “Uitloggen”. Daarnaast vind je daar een directe link naar de supportwebsite.

Laatste update: 29 juni 2020