Dashboard

Wanneer u voor de eerste keer inlogt in Elements komt u op het dashboard van uw Faster Forward Elements omgeving terecht.

Iedere pagina in Elements kent ongeveer dezelfde opbouw en bevat een aantal vaste elementen. Deze zal er ongeveer zo uitzien:

Snelkoppelingen

Bovenaan de pagina staan een aantal snelkoppelingen die u snel naar een pagina leiden.

Van links naar rechts worden de volgende snelkoppelingen getoond:

• ‘Zoek in het menu’ : typ hier uw zoekopdracht in om sneller hetgeen te vinden waar u naar zoekt. Voorbeeld: U zoekt ‘organisatie & personen’ -> type in de zoekbalk ‘organisatie’ -> door gelijk op enter te drukken wordt ‘organisatie & personen’ gelijk geopend.
  • Dossier icoon: overzicht van de 10 laatst bezochte dossiers en zoeken naar dossiers. Klik hier voor meer uitleg over dossiers in Elements.
  • E-mail: Openen van de e-mailmodule.
  • Kalender/Agenda: openen van uw agenda.
  • Taken overzicht: overzicht van alle taken.
  • Urenregistratie: zichtbaar indien u gebruik maakt van personeelsdossiers en urensheets.
  • Rapportage manager: overzicht van alle bestaande rapportages in uw Elements omgeving. Klik hier voor meer informatie omtrent rapportages.
  • Campagnemanager: hier kunt u een mailing aanmaken om bijvoorbeeld een nieuwsbrief naar alle klanten te versturen. Klik hier voor meer informatie over het gebruikt van de campagnemanager.
  • Schademelding: overzicht en filter van de schademeldingen indien u gebruik maakt van de schademodule.
  • Track and Trace: overzicht van al uw lopende producten, klik hier voor meer informatie over het gebruik van dit overzicht.
  • Vragensysteem: zichtbaar indien u gebruik maakt van een ticketbox bij een supportafdeling
  • Klembord: hier vindt u alle zaken dit u op het klembord geplaatst heeft.
  • Notities: dit is uw persoonlijke kladblok in Elements, hier kunt u vanuit iedere pagina in Elements bij.

Megamenu

Deze buttons vindt u aan de rechterkant van het menu balk. Door met uw muis op een van de woorden te gaan staan krijgt u een submenu met daarin alle functionaliteiten en beheerders functies waar u rechten toe heeft.

Gebruikersmenu

Helemaal rechts in de menubalk vind u een drop-down menu met gebruiker gerelateerde links. Bijvoorbeeld: “Mijn instellingen” en “Uitloggen”. Daarnaast vindt u daar een directe link naar de supportwebsite.

Laatste update: 26 september 2018